Vrijblijvende offerte ontvangen?

Een airco-installatie voor ieder bedrijf

Schermer installatietechniek BV is ruim 65 jaar dé specialist op het gebied van energiezuinige klimaatinstallaties in verschillende soorten bedrijven. Een airco-installatie plaatsen in grote bedrijven als bijvoorbeeld een winkelcentrum, dierentuin, kantoren, scholen, sportscholen, horeca of overheidsgebouwen zijn onze specialiteiten. Schermer installatietechniek BV is STEK-gecertificeerd en garandeert daarmee de hoogste kwaliteit in installatie en onderhoud van uw airco-installatie voor uw bedrijf. Elk bedrijf is anders en daarom gaan we graag met u in gesprek voor een maatwerk oplossing. Een airco-installatie zorgt niet alleen voor verwarming en verkoeling van de lucht, maar ook het verbeteren van de luchtkwaliteit in uw bedrijfspand.

In uw bedrijf een professionele airco-installatie?

Een professionele airco-installatie in uw bedrijf zorgt voor een gezond binnenklimaat. Het koelt of verwarmt de lucht niet alleen; een professionele airco installatie zorgt ook voor filtering, zuivering en ontvochtiging van de lucht in zowel de werkruimte als in het hele gebouw. Een optimale werking van een airco-installatie hangt af van meerdere factoren. Schermer BV komt graag langs om de situatie bij u in het bedrijf te beoordelen. De afmetingen van de ruimte(s) worden berekend, de isolatiewaarden, de mate van lichtinval en we inventariseren uw wensen. Ons advies is kosteloos en op maat zodat u precies krijgt wat u wilt en wat u nodig heeft.

Verbetering productiviteit door airco-installatie in bedrijven.

Door het verbeteren van de luchtkwaliteit door een professionele airco installatie wordt het binnenmilieu in uw bedrijf positief beïnvloed. Dit leidt tot hogere productiviteit van uw werknemers en vermindering van ziekteverzuim. Een airco-installatie is een goede investering in uw bedrijf die zich zeker terugverdiend door het reduceren van de personeelskosten. Uw personeel gaat weer fluitend aan het werk. Uiteraard mag een dergelijk systeem geen afbreuk doen aan uw interieur, daarom bieden wij een groot aantal stijlvolle designs.
 

Interesse?  Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Projecten Airconditioning | Bedrijven

Heeft u nog vragen?

Heeft u een vraag over de diensten en producten die wij leveren
of wilt u alleen informatie ontvangen?