Duurzame installatietechniek

Duurzaamheid in installatietechniek wérkt. Schermer Installatietechniek bewijst dit al jaren met zijn WKO-installaties. Ons uitgangspunt is dat duurzaam bouwen geen doel op zich moet zijn. Maar wanneer gelijkwaardig comfort hand in hand gaat met kostenbesparing en een afname van de milieubelasting, ligt duurzaam bouwen voor de hand.

Een WKO-installatie (Warmte Koude Opslag) bewijst een uitstekende duurzame oplossing te zijn als alternatief klimaatbeheersingssysteem. Bij een WKO-installatie wordt gebruik gemaakt van in de bodem opgeslagen warmte en koude.Het biedt voordelen als lagere energiekosten, reductie van CO2 uitstoot en het is een bewuste keuze voor een maatschappelijk verantwoord imago. De terugverdientijd ligt doorgaans tussen de 5 en 7 jaar. Schermer Installatietechniek is een zeer ervaren WKO-installateur en verzorgt voor u het gehele traject, van bodemonderzoek tot aan plaatsing en het uiteindelijke onderhoud.

Schermer Installatietechniek is in het bezit van het BRL 6000-21 certificaat. Per 1 oktober 2014 dienen namelijk alle marktpartijen die bodemenergiesystemen (WKO) ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren hiervoor te zijn gecertificeerd. Wij kunnen de certificerende instanties nu aantonen dat onze organisatie over de juiste vakbekwaamheid beschikt.

WKO projecten

Heeft u nog vragen?

Heeft u een vraag over de diensten en producten die wij leveren
of wilt u alleen informatie ontvangen?