Vrijblijvende offerte ontvangen?

Een airco-installatie voor culturele gebouwen

Schermer installatietechniek BV is ruim 65 jaar dé specialist op het gebied van energiezuinige klimaatinstallaties. Een airco-installatie plaatsen in grote ruimtes zoals een kerk, theater, treinstation of bioscoop is een van onze specialiteiten. Schermer installatietechniek BV is STEK-gecertificeerd en garandeert daarmee de hoogste kwaliteit in installatie en onderhoud van uw airco-installatie op locatie. Elke ruimte is anders en daarom gaan we graag met u in gesprek voor een maatwerk oplossing. Een airco-installatie zorgt niet alleen voor verwarming en verkoeling van de lucht, maar ook het verbeteren van de luchtkwaliteit in openbare gelegenheden.

Een professionele airco-installatie in uw bedrijf?

Een professionele airco-installatie in een openbaar zwembad, museum, ander cultureel centrum of zelfs dierentuin zorgt voor een gezond binnenklimaat. Het koelt of verwarmt de lucht niet alleen; een professionele airco installatie zorgt ook voor filtering, zuivering en ontvochtiging van de lucht in elke ruimte. Een optimale werking van een airco-installatie hangt af van meerdere factoren. Schermer BV komt graag langs om de situatie op lokatie te beoordelen. De afmetingen van de ruimte(s) worden berekend, de isolatiewaarden, de mate van lichtinval en we inventariseren uw wensen. Ons advies is kosteloos en op maat zodat u precies krijgt wat u wilt en wat u nodig heeft.

Een comfortabel klimaat voor uw gasten door airco-installatie.

Door het verbeteren van de luchtkwaliteit door een professionele airco installatie wordt het binnenmilieu in uw culturele gelegenheid positief beïnvloed. Dit leidt tot een prettige omgeving voor zowel mens en dier. Een airco-installatie is een goede investering die zich zeker terugverdiend. Uw gasten voelen zich prettig in uw bedrijf. Uiteraard mag een dergelijk systeem geen afbreuk doen aan het interieur, daarom bieden wij een groot aantal stijlvolle designs.
 

Interesse?  Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Projecten Airconditioning | Cultuur

Heeft u nog vragen?

Heeft u een vraag over de diensten en producten die wij leveren
of wilt u alleen informatie ontvangen?