Vrijblijvende offerte ontvangen?

Een airco-installatie voor horecagelegenheden

Schermer installatietechniek BV is ruim 65 jaar dé specialist op het gebied van energiezuinige klimaatinstallaties in de horeca. Een airco-installatie plaatsen in horecagelegenheden als een restaurant, bar, snackbar, hotel, bistro of café is een van onze specialiteiten. Schermer installatietechniek BV is STEK-gecertificeerd en garandeert daarmee de hoogste kwaliteit in installatie en onderhoud van uw airco-installatie in uw pand. Elke bar, restaurant, café of bistro heeft een andere grootte en indeling, daarom gaan we graag met u in gesprek voor een maatwerk oplossing. Een airco-installatie zorgt niet alleen voor verwarming en verkoeling van de lucht, maar ook het verbeteren van de luchtkwaliteit in uw horecagelegenheid. Al dan niet in combinatie met warm tapwater voor in de keuken, sanitaire ruimten of hotelkamers.

In uw horecagelegenheid een professionele airco-installatie zonder tocht en lawaai?

Een professionele airco-installatie in uw hotel, bar, café of restaurant zorgt voor een gezond binnenklimaat. Het koelt of verwarmt de lucht niet alleen; een professionele airco installatie zorgt ook voor filtering, zuivering van de lucht en een aangename luchtvochtigheid zonder toch of lawaai in uw etablissement. Een optimale werking van een airco-installatie hangt af van meerdere factoren. Schermer BV komt graag langs om de situatie bij u op locatie te beoordelen. De afmetingen van de ruimte(s) worden berekend, de isolatiewaarden, de mate van lichtinval en we inventariseren uw wensen. Ons advies is kosteloos en op maat zodat u precies krijgt wat u wilt en wat u nodig heeft. 

Comfortabel klimaat voor uw gasten door airco-installatie

Door het verbeteren van de luchtkwaliteit door een professionele airco installatie wordt het binnenmilieu in uw eet-/drinkgelegenheid positief beïnvloed. Dit leidt tot hogere productiviteit van uw werknemers en een aangenaam binnenklimaat voor uw gasten. Een airco-installatie is een goede investering in uw bedrijf die zich zeker terugverdiend. Uw gasten voelen zich prettig in uw horecagelegenheid. Uiteraard mag een dergelijk systeem geen afbreuk doen aan uw stijlvolle interieur.

Projecten Airconditioning | Horeca

Heeft u nog vragen?

Heeft u een vraag over de diensten en producten die wij leveren
of wilt u alleen informatie ontvangen?