Vrijblijvende offerte ontvangen?

Een airco-installatie voor onderwijsinstellingen

Schermer installatietechniek BV is ruim 65 jaar dé specialist op het gebied van energiezuinige klimaatinstallaties voor onderwijsinstellingen. Een airco-installatie plaatsen in bijvoorbeeld een collegezaal, kinderdagverblijf, klaslokaal of conferentiecentrum is een van onze specialiteiten. Schermer installatietechniek BV is STEK-gecertificeerd en garandeert daarmee de hoogste kwaliteit in installatie en onderhoud van uw airco-installatie in uw instelling. Elke school, universiteit, collegezaal, of kinderdagverblijf heeft een andere grootte en indeling, daarom gaan we graag met u in gesprek voor een maatwerk oplossing. Een airco-installatie zorgt niet alleen voor verwarming en verkoeling van de lucht, maar ook het verbeteren van de luchtkwaliteit op uw locatie.

Op uw locatie een engergiezuinige professionele airco-installatie?

Een professionele airco-installatie in een lokaal, school, universiteit of dagverblijf zorgt voor een gezond binnenklimaat. Het koelt of verwarmt de lucht niet alleen; een professionele airco installatie zorgt ook voor filtering, zuivering van de lucht en een aangename luchtvochtigheid zonder toch of lawaai. Een optimale werking van een airco-installatie hangt af van meerdere factoren. Schermer BV komt graag langs om de situatie bij u op locatie te beoordelen. De afmetingen van de ruimte(s) worden berekend, de isolatiewaarden, de mate van lichtinval en we inventariseren uw wensen. Ons advies is kosteloos en op maat zodat u precies krijgt wat u wilt en wat u nodig heeft. 

Verbeteren prestaties van leerlingen en leraren door airco-installatie

Door het verbeteren van de luchtkwaliteit door een professionele airco installatie wordt het binnenmilieu positief beïnvloed. Dit leidt tot betere prestaties en verhoging van het concentratievermogen van kinderen, leerlingen en leraren. Een airco-installatie is een goede investering die zich zeker terugverdiend. Iedereen voelt zich prettig in uw school, universiteit of andere onderwijsinstelling. Uiteraard mag een dergelijk systeem geen afbreuk doen aan een stijlvol interieur.

Projecten Airconditioning | Onderwijs

Heeft u nog vragen?

Heeft u een vraag over de diensten en producten die wij leveren
of wilt u alleen informatie ontvangen?