Vrijblijvende offerte ontvangen?

Een airco-installatie voor zorginstellingen

Schermer installatietechniek BV is ruim 65 jaar dé specialist op het gebied van energiezuinige klimaatinstallaties in de zorginstellingen. Een airco-installatie plaatsen in zorginstellingen als een ziekenhuis, (tandarts)praktijk of zorgcomplex is een van onze specialiteiten. Schermer installatietechniek BV is STEK-gecertificeerd en garandeert daarmee de hoogste kwaliteit in installatie en onderhoud van uw airco-installatie in uw instelling/praktijk. Elk ziekenhuis, praktijk of complex heeft een andere grootte en indeling, daarom gaan we graag met u in gesprek voor een maatwerk oplossing. Een airco-installatie zorgt niet alleen voor verwarming en verkoeling van de lucht, maar ook het verbeteren van de luchtkwaliteit in het gebouw.

Een professionele airco-installatie zorgt voor schone lucht voor kwetsbare doelgroepen

Een professionele airco-installatie in een zorgfaciliteit zorgt voor een gezond binnenklimaat. Het koelt of verwarmt de lucht niet alleen; een professionele airco installatie zorgt ook voor filtering, zuivering van de lucht en een aangename luchtvochtigheid zonder toch of lawaai in het gebouw. Een juiste afstemming van temperatuur, ventilatie en CO2-uitstoot is een belangrijk uitgangspunt voor het leveren van kwaliteit-installaties in zorginstellingen. Een optimale werking van een airco-installatie hangt af van meerdere factoren. Schermer BV komt graag langs om de situatie bij u op locatie te beoordelen. De afmetingen van de ruimte(s) worden berekend, de isolatiewaarden, de mate van lichtinval en we inventariseren uw wensen. Ons advies is kosteloos en op maat zodat u precies krijgt wat u wilt en wat u nodig heeft. 

Gezond binnenklimaat voor patienten, bewoners en bezoekers door airco-installatie is van cruciaal belang

Door het verbeteren van de luchtkwaliteit door een professionele airco installatie wordt het binnenmilieu in van de zorginstelling positief beïnvloed, dit is van cruciaal belang. Vaak gaat het hier om een kwetsbare doelgroep die gevoelig is voor temperatuurswisseligen. Een airco-installatie zorgt voor een aangenaam binnenklimaat voor de bewoners en patiënten. Patiënten, bewoners en bezoekers voelen zich prettig in het gebouw. Uiteraard mag een dergelijk systeem geen afbreuk doen aan uw stijlvolle interieur.

Projecten Airconditioning | Zorg

Heeft u nog vragen?

Heeft u een vraag over de diensten en producten die wij leveren
of wilt u alleen informatie ontvangen?